Az NB III. Dél-Nyugati csoportjának második fordulójában, szerdán 17.30 órakor a PTE-PEAC vendégeként próbáljuk megszerezni első bajnoki pontjainkat.

 

Nem indult jól a bajnokság, hiszen Szentlőrinc a vártnál simább mérkőzésen négygólos sikert aratott a nyitófordulóban, azonban nincs sok idő a sebek nyalogatására, ugyanis szerdán már ismét pályára szólítják labdarúgóinkat.

– Sajnos az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy vártuk, így az azt követő első edzésen nyomasztó volt a hangulat – mondta Pusztai Dániel, nyáron érkezett bal oldali védőnk. – Most már javult a hangulat és csak a következő, Pécs elleni találkozó jár a fejünkben, ahol próbálunk javítani. A mester maximálisan felkészített minket az ellenfélből, a siker kulcsa az összetartás, s az, hogy igazi csapatként menjünk ki a pályára.

Az első győzelméhez az is kell, hogy a fiatal játékosokban ne hagyjon nyomot a nyitófordulóban elszenvedett vereség. Az idősebbek, a több felnőtt futballban szerzett tapasztalattal bíró társak, mint Pusztai Dániel, aki bár a még csak 22 esztendős, de már több NB III.-as szezonon van a lábában, ebben segíthetnek.

– Próbálom a fiatalabbakat segíteni, hogy lendüljenek át a hétvégi eseményeken, hiszen azért is szép a futball, mert egy héten belül lehet javítani és megmutatni, hogy a Szentlőrinc elleni meccs csak egy botlás volt – mondta a Pénzügyőrtől érkező, nemrég diplomázott balbekk, akit arról is kérdeztünk, hogy érzi magát új csapatában.

– Jól érzem magam Kaposváron, a társak gyorsan befogadtak, jó az öltözői hangulat – mondta. – A célom, hogy minél több lehetőséget kapjak, s ezáltal felhívjam magamra a figyelmet, hiszen lépcsőfokról-lépcsőfokra haladva egyszer szeretnék magasabb osztályban futballozni.