Az ETO Akadémiát fogadja csapatunk vasárnap 15 órakor az NB III. Nyugati csoportjának 12. fordulójában.

 

Újabb hazai bajnoki mérkőzésen gyarapíthatja pontjai számát csapatunk, amely vasárnap 15 órakor az ETO Akadémiát fogadja.

– Hazai pályán ki kell szolgálnunk a nézőket, így nagy öröm, hogy a Bicske elleni meccs után, előző hétvégén újra nyerni tudtunk – fogalmazott Borbély Ákos, csapatunk saját nevelésű játékosa. – A célunk, hogy minél több alakalommal tartsuk itthon a három pontot, a győriek ellen is ezzel a szándékkal lépünk pályára, hiszen számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény hazai pályán.

Az előző, ugyancsak hazai bajnokin csapatunk a második félidő elején egy tudatos taktikával megfordította a Balatonfüred elleni mérkőzést, így visszatért a győzelem útjára. A három pont begyűjtésében nagy szerepe volt a csereként pályára lépő gólt szerző és gólpasszt adó Borbély Ákosnak.

– Azokkal az instrukciókkal küldött pályára a mester, hogy sokszor induljak be a védők mögé, minél többször adjam középre a labdát és adjak legalább egy gólpasszt – tette hozzá Borbély Ákos. – Már többször kérte azt tőlem, hogy adjak gólpasszt, illetve szerezzek gólt, szerencsére ezúttal mind a kettő sikerült. Öröm volt számomra, hogy így alakult, főként úgy, hogy nyertünk. Már a félidőben éreztem, hogy megszerezhetjük a három pontot, amikor bementem az öltözőbe mondtam is a srácoknak, hogy ne lógassuk a fejünket, mert képesek vagyunk arra, hogy fordítsunk. A győzelem mindig jó, de ez most különösen az volt. Tatabányán már látszott, hogy a csapat mindent megtesz a sikerért, de ott egy döntetlen tudtunk elérni, az eddigi talán legjobb játékunkkal. Mivel megvertük az Balatonfüredet, így sokkal többet ér az az egy pont.