Az OTP Bank Liga 31. fordulójában vívja az utolsó hazai mérkőzését csapatunk ebben a szezonban. A vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapást már korlátozások nélkül tekinthetik meg a stadionban a szurkolók.

 

A bajnoki tabella tizedik helyét elfoglaló Kisvárda Master Good csapata ellen búcsúzik az idei szezonban a Rákóczi-stadiontól együttesünk.

– Mindképp szeretnénk megnyerni az utolsó hazai meccsünket, hogy egy győzelemmel búcsúzzunk a szurkolóinktól – nyilatkozta Waltner Róbert, csapatunk edzője. – Jó lenne, ha hasonló mérkőzést tudnánk játszani, mint a DVTK ellen. Bizakodóan várom a találkozót. Az előző bajnoki meccsünkön kilenc helyen változott a kezdőcsapat, mivel az azt megelőző négyet szinte ugyanaz a csapat játszotta végig, így rotálnunk kellett a fáradság miatt. A Kisvárda elleni meccsre már visszatérnek a játékosok. Bízom benne, hogy sikerült a regeneráció és újra nagy iramban tudnak futballozni vasárnap.

A találkozó igen fontos lehet a bent maradás szempontjából az észak-magyarországiaknak, hiszen amennyiben nem nyernek, a Debrecen viszont igen, úgy a hajdúságiak pontszámban beérik a Kisvárdát.

– Nekünk is nagyon fontos ez a mérkőzés, nem csak a Kisvárdának – tette hozzá Waltner Róbert. – Nem foglalkozunk azzal, hogy a Debrecen vagy a Kisvárda hányadik helyen áll, csak azzal, hogy jön egy újabb mérkőzés, amit meg akarunk nyerni főleg hazai pályán, mivel méltóképpen szeretnénk búcsúzni a szurkolóinktól.