Szerdán 17 órakor a Csornai SE ellen lépünk pályára a Cseri úti sportcentrumban, az NB III. Nyugati csoportjának 34. fordulójába.

 

Gyorsan túl kell tennünk magunkat a vasárnapi, Budaörs elleni vereségen, hiszen itt a következő a feladat, azonban nem könnyű megemészteni egy, a 94. percben bekapott gólt.

– Elég nehezen tettük túl magunkat ezen a meccsen, az utolsó pillanatban elbukni mindig nehéz, de most nincs időnk búslakodni, mert szerdán itt a következő bajnoki, amin javíthatunk – fogalmazott Bíró Dominik, csapatunk támadója. – Őszinte focit játszott mindkét csapat, úgy vélem a döntetlen lett volna reális.

A budaörsi vereségre remek gyógyír lenne a Csorna legyőzése, de hiába nyeretlenek a kisalföldiek nyolc meccse, számukra minden pont fontos a bent maradás szempontjából, így nem számíthatunk könnyű mérkőzésre.

– Sajnos, ez most nem az az idő, amikor mi kötelező győzelmekről beszélhetünk – tette hozzá Bíró Dominik. – A fordulópontokból se úgy jövünk ki, hogy az nekünk jó legyen, lásd a hétvégét. Léphetünk volna előre, de nem tettük. Minden bele kell adnunk a Csorna ellen, végig koncentráltnak és élesnek kell lennünk, jobban kell akarnunk a győzelmet és ennek a pályán is meg kell látszania. Nehéz ellenfélnek tartom a Csornát, főleg abból a szempontból, hogy az ilyen csapatok mindent megtesznek, hogy pontokat csípjenek el, bárki ellen. Még nemzetközi szinten is nehéz legyőzni a nagy csapatoknak az utolsó helyezetteket. Magunkkal kell foglalkoznunk, szeretnénk mindent beleadni a mérkőzésbe és csapatszinten kisegíteni a másikat.

Labdarúgóink a szezon hajrájában is erőltetett menetben vannak, hiszen ezen a héten is két mérkőzés vár rájuk.

– Elég sokat kivesz egy játékosból egy ilyen hét – tette hozzá Bíró Dominik. – Odafigyelünk a regenerációra, amihez adottak a körülmények, ezt pedig ki kell használni és az előnyünkre váltani. Ezekben a hetekben jön ki az, hogy ki, milyen edzettségi állapotban van.