Szombaton 13 órakor a tabella utolsó helyén álló Dunaújváros otthonában lépünk pályára az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 12. fordulójában.

 

Emlékezetesre sikerült támadónk, Babinszky Bence számára az idény első Dunaújváros elleni mérkőzésre, melyen megszerezte első találatát Rákóczi mezben. Akkor a MOL Magyar Kupában találkoztunk az újvárosiakkal, s a nulla-nullás rendes játékidőt követően, a kétszer tizenöt perces ráadás második félidejében Babinszky Bence óriási bombagóllal lőtt, amely továbbjutást ért.

– Az volt az első kaposvári gólom, ami önbizalmat adott, az ezzel járó győzelem pedig a csapat szempontjából volt fontos – mondta Babinszky Bence. – Akkor jobban játszottunk, mint a Dunaújváros, megérdemelten nyertünk. Ezúttal is az a célunk, hogy jó játékkal győzzünk. Abból a mérkőzésből nem indulhatunk ki, hiszen azóta épültek fel játékosaik, más játékerőt képviselnek, de mindegy, hogy ki játszik, nyerni megyünk.

A legutóbbi két idegenbeli találkozónk peches véget ért, ugyanis a Ferencváros és az MTK második csapatai ellen is az utolsó percekben veszítettünk pontokat, ezt azonban szeretnénk elkerülni Dunaújvárosban.

– Motiváltak vagyunk, hiszen szeretnénk visszatérni arra az útra, ami a hosszú veretlenségi sorozatunkhoz vezetett – tette hozzá Babinszky Bence. – Bosszantó, hogy nem először fordult elő az, hogy az utolsó percekben kapunk gólt. Hatékonyabbnak kell lennünk elöl, hogy ne az utolsó percekben dőljenek el a mérkőzések. Nem szeretnénk, hogy felboruljon a papírforma, három ponttal akarunk hazatérni.