Szerdán 17 órától játssza újabb bajnoki mérkőzését a Rákóczi a megyei élvonalban. Csapatunk a második helyezett Nagybajom otthonában lép pályára, és ha újabb három ponttal gazdagodik, behozhatatlan előnyre tesz szert riválisai előtt.

– Rangadónak tekintjük ezt a mérkőzést, hiszen idegenben játszunk a tabella második helyén álló bajomiakkal – mondta Házi László vezetőedző. – A célunk nem más, mint a korábbi meccseken, vagyis újra győzni akarunk. Szeretnénk mi irányítani a játékot, fölényt kiharcolni, és értékesíteni a gólhelyzeteinket. Jó hír, hogy a megműtött Kovács Attilán kívül mindenki játékra jelentkezett, csak kisebb sérülések hátráltatták a munkánkat a hét elején. Attilát egyébként már hazaengedték a kórházból, és a jövő héten megkezdheti a rehabilitációt.

A vezetőedző arra a felvetésünkre is reagált, hogy az újabb győzelem immár bajnoki címet érhet a Rákóczinak.
– Örülünk neki, de nem a bajnoki cím megszerzése a legfőbb célunk. Szeretnénk minél több pontot gyűjteni, és a megyei bajnokok összesítésében az első helyen végezni, hogy minél kedvezőbb pozícióból vághassunk neki az osztályozónak az NB III-ba kerülésért – fogalmazott Házi László.
A Nagybajom – Rákóczi összecsapás 17 órakor kezdődik a bajomi pályán.