A Rákóczi két tehetséges játékosa, Balázs Benjámin és Jánvári Gábor újabb U21-es válogatott mérkőzésen kapott szerepet a héten#!# a csapat Máltán győzött 3-1-re. A fiúk szombaton már klubcsapatuk sikeréért küzdenek majd a Videoton stadionjában. Balázs Benjámin pontot remél a bajnok otthonában.

Balázs Benjámin– Kedden utaztunk el, elég korán, négy órakor kellett kelnünk – mesélte honlapunknak Balázs Benjámin. – Elég szép helyszínen, jó pályán szerepeltünk, és a győzelmet is sikerült megszereznünk. Jánvári Gábor kezdőként kapott szerepet, végigjátszotta a mérkőzést, és véleményem szerint jól is játszott. Én 25-30 percet kaptam a mestertől, és úgy érzem, éltem a bizalommal. 
– Szombaton máris itt az újabb nagy feladat#!# a Rákóczi Székesfehérváron lép pályára.
– Ebben a szezonban eddig két kupameccsünk volt, elég sikertelenek voltunk, hiszen egy-egy góllal kikaptunk. A Debrecen elleni meccsen viszont szerintem már voltak biztató jelek. A hétvégén egy igen erős csapathoz utazunk; bízom benne, hogy mindenki odateszi magát, és sikerül pontot szereznünk.
 
– Hogy látod a csapat tavaszi esélyeit?
– Az elsődleges cél a bennmaradás#!# szerencsés a sorsolásunk, a legnagyobb riválisok hozzánk jönnek. Azokat a meccseket meg kell nyerni, és akkor nem lehet probléma.

– Magadtól mit vársz a tavaszi folytatásban?
– Jól tudom, hogy egyre többet vár tőlem a vezetőség, és természetesen a szurkolók is. Szeretnék több gólt szerezni és gólpasszt adni, és minél többet fejlődni az előttünk álló hónapokban is.