Az átigazolási piac lezárása előtti pillanatokban írta alá szerződését klubunkkal Kondor Kristóf, aki Kozármislenyből tért vissza a somogyi megyeszékhelyre.

 

A jelenleg 23 éves támadó, Kondor Kristóf Nagykanizsán ismerkedett meg a labdarúgással, de igen korán, 13 évesen váltott és a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián nevelkedett tovább. Ezt követően igazolt át Székesfehérvárra, ahol a Videoton II. csapatában belekóstolt a felnőtt futballba. Ezt követően előbb Nagykanizsán, majd Pécsen futballozott a harmadosztályban. A következő szezonban ismét váltott, s tagja volt a másodosztályba jutó Szentlőrinc csapatának. Az NB II.-ben 17 mérkőzésen lépett pályára a baranyai csapat színeiben, majd a télen Dunaújvárosba, fél szezon után pedig Kozármislenybe igazolt. A nyári átigazolási szezon utolsó órájában tért vissza Kaposvárra.

 

Az utánpótlás éveid döntő részét a Bene Akadémián töltötted. Milyen érzésekkel tértél vissza?

– Nagyon jó emlékeim vannak a kaposvári éveimről, remek alapot kaptam az akadémián, ahol sok mindent megtanultam a futballról, így örülök annak, hogy visszatértem – mondta Kondor Kristóf.

 

Sok csapatban megfordultál az utánpótlás éveidet követően, csak Szentlőrincen töltöttél el hosszabb időt. Ott megtaláltad a számításaidat?

– Mindenhol kerestem egy kicsit a helyem, de Szentlőrincen nagyon egyben volt a csapat és én is megtaláltam önmagam.

 

Az átigazolási piac lezárásnak utolsó órájában érkeztél vissza Kaposvárra. Érezted, hogy számítanak rád a Rákóczinál?

– Igen éreztem és ez nagy örömmel töltött el. Főleg úgy, hogy az előző csapatomnál nem tudtam kiteljesedni és emiatt nem is éreztem igazán jól magam.

 

Hogy ment a beilleszkedés?

– Remekül, hiszen sok játékost ismerek régről, így örültem az ismerős arcoknak.

 

A Tatabánya ellen megszerezted első gólodat. Fontos volt számodra, hogy ez minél korábban megtörténjen?

– A gól átszakított egy bizonyos gátat benne. Az pedig külön öröm, hogy a nevelőegyesületemet ponthoz segítettem vele.

 

A húszas éveid elején jársz, így egy hosszú pályafutás áll még előtted. Mik a célkitűzéseid ezzel kapcsolatban?

– A kicsit távlati, hogy minél magasabb osztályban tudjak játszani. A mostani pedig az, hogy minél jobb helyezéshez segítsem a csapatot és minél több játéklehetőséget kapjak.