Szombaton 16 órakor, a tavaszi szezonból előrehozott, győri mérkőzésen lép pályára idén utoljára a Rákóczi . Igazi rangadóval zárjuk az óévet#!# az ETO a második, együttesünk pedig harmadik a tabellán. Aki nyer, valamivel nyugodtabban térhet majd a téli pihenőre.

A szebb napokat is megélt Rába-partiak nehezen lendültek játékba az új évadban, végül az őszt 13 győzelemmel és 4 vereséggel, 39 ponttal a második helyen zárták az Érd mögött. Az ETO nem titkoltan szeretne feljutni a másodosztályba, és legutóbbi három bajnoki meccsét egyaránt megnyerte. A hétközi Magyar Kupa-találkozón viszont otthon kapott ki 3-2-re az NB I-es tabellát vezető Vasastól.
A mieink mindenképpen belekapaszkodhatnak a legutóbbi emlékbe#!# az új évad első meccsén, a stadionban 1-0-ra sikerült megverni a győrieket Lakatos Gergő találatával. 
– Jól tudjuk, ez egy fontos meccs lesz – fogalmazott Waltner Róbert vezetőedző. – A rangadók általában háromesélyesek, és mi úgy megyünk Győrbe, hogy győzzünk. Én az a típusú ember vagyok, aki bárhol, bármikor nyerni szeretne. Remélem, a fiúk is így futnak majd ki a pályára.
– Úgy gondolom, az idény második felére összerázódott a társaság. Érthető, hogy kellett ehhez egy kis idő, hiszen sok futballista érkezett a csapathoz. Az ETO-nak nagyon erős a játékoskerete, a meccsre nevezett tizenhat futballistába is nehéz bekerülni, nem beszélve a kezdőről – nyilatkozta az ETO honlapján a győriek egykori kaposvári játékosa, Kulcsár Kornél.
A mieink már ma elutaztak Győrbe, és délután a helyszínen edzettek. Kezdés szombaton 16 órakor.