Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Kelen SC csapata van a célkeresztben.

 

Az NB III. Nyugati csoportjának 37. fordulójában, vasárnap 17 órakor a Kelen SC otthonában lépünk pályára. A fővárosi klub történelméről korábban itt írtunk, most nézzük meg a jelenét, illetve az egymás elleni mérkőzések eredményét.

 

Jelen

A Kelen SC 36 fordulót követően a bent maradást érő 16. helyet foglalja el az eddig megszerzett a 32 pontjának köszönhetően. A fővárosiak eddig hét alkalommal nyertek, tizenegyszer értek el döntetlen, míg tizennyolc alkalommal maradtak alul. A keleniek nincsenek kirobbanó formában, hiszen legutóbbi hat fordulóban nem nyertek, s csak a Bicske és a Mór ellen tudtak egy-egy pontot bezsebelni. A Kelen utoljára április kilencedikén győzött, akkor a Gyirmót második csapatát verte otthon, egy-nullára. Hazai pályán egyébként gyengébbek a XI. kerületiek, hiszen otthon 13, míg idegenben 19 pontot gyűjtöttek.

 

Egymás ellen

Csapatunk eddig három alkalommal találkozott a Kelennel. Az NB III. Nyugati csoportjának előző kiírásban hazai pályán Harsányi Dániel találatával szereztük meg a vezetést, de még a szünet előtt egyenlített a budapestiek Babinszky Bence révén, aki ezzel be is állította a végeredményt. A mérkőzés ide kattintva nézhető vissza. Idegenben hasonló volt a forgatókönyv, ugyanis Kertai Dániel és Lustyik Levente találataival az első játékrészben kettő-nullára elléptek a XI. kerületiek, de Mayer Milán és Orsós Tamás góljainak köszönhetően legalább az egyik pontot elhoztuk. A jelenleg is futó évadban a gólnélküli első játékrészt követően a keleniek szereztek vezetést, de Horváth Balázs és Mayer Milán találataival fordítottunk, azonban az utolsó percekben Németh Kristóf egyenlített, így ezúttal is döntetlen született. A mérkőzés összefoglalója ide kattintva érhető el.