A Budaörs SC csapatát fogadja a Merkantil Bank Liga NB II. 23. fordulójában együttesünk. A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetít.

Februárban háromszor is megmérkőzik együttesünk a Budaörs SC csapatával. Először a másodosztályú bajnokságban, majd egy oda-visszavágós kupapárharc következik a felek számára. A bajnoki fordulót együttesünk a harmadik helyről, míg a fővárosiak az ötödik pozícióból várják, így kijelenthető, hogy egy felsőházi rangadó vár a csapatokra.
– Minden mérkőzés más és már, nem arra gondolok, hogy egy hónapon belül háromszor is játszunk a Budaörssel – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője, aki játékosként már többször is szembenézett olyan helyzettel, hogy rövid időn belül ugyanazon együttes ellen lépett pályára. – Fontos mérkőzést lesz a vasárnapi, a Budaörs ebben és az előző bajnokságban is jól szerepel, illetve szerepelt. Masszív csapat, jó edzővel, aki a támadófocit támogatja. A statisztikájuk hasonló, mint a miénk, hiszen ugyanannyi győzelmet arattak, bár több vereséget szenvedtek. Mint mindig most győzelemre játszunk, hiszen szeretnénk megszerezni az első hazai sikerünket a tavaszi idényben.
Ősszel egy gólgazdag, öt találatot hozó mérkőzésen együttesünk 3–2-es sikert aratott Tatabányán, a Budaörs idegilenes otthonában. Csapatunkból akkor Beliczky Gergő, Rajczi Péter és Bíró Dominik talált a fővárosiak kapujába. Bízunk benne, hogy a vasárnapi találkozón, melyet Farkas Tibor vezet majd – míg segítői Kovács II. Gábor és Aradi József lesznek – is hasonló kaposvári siker születik.