A Credobus Mosonmagyaróvári TE ellen lépett pályára a Merkantil Bank Liga NB II. első tavaszi játéknapján együttesünk. Csapatunk végig uralta a mérkőzést, melyet Ádám Martin első Rákóczi mezben szerzett találatával nyert meg.

Az első félidőben mezőnyfölényben futballozott csapatunk a kieső helyen álló Mosonmagyaróvár otthonában. A helyzetek azonban nem akartak jönni. Ahogy a másik oldalon sem, hiszen a hazaik kontrái igen gyorsan elhaltak.
A második játékrész elején, a télen érkező Ádám Martin használta ki a hazai védők hibáját, lecsapott egy szabad labdára, majd kilőtte a bal alsó sarkot. A folytatásban Beliczky Gergő, valamint Nagy Richárd előtt is adódott gólszerzési lehetőség, azonban ezekből nem született újabb találat. Csapatunk így is végig kézben tartotta a mérkőzést és újabb magabiztos győzelmet aratott.

Waltner Róbert: Egy nagyon fegyelmezett játékkal megérdemelten nyertünk. A mély talajú pálya nem kedvezett a csapatnak, de sikerült alkalmazkodnunk hozzá, több esetben is szépen futballoztunk. Úgy érzem, hogy végig kézben tartottuk a mérkőzést, melyen Ádám Martin jól mutatkozott be. A győzelem igazi csapatmunka volt, mindenki kivette a részét a sikerből.

Tóth András: Az eredmény miatt csalódott vagyok, ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek. A mezőnyben méltó ellenfelei voltunk a Kaposvárnak, a döntetlen igazságosabb lett volna.

Credobus Mosonmagyaróvári TE–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–0)
Mosonmagyaróvár, MTE Sporttelep, 400 néző. V.: Oláh G. (Szalai B., Szalai D.).
Mosonmagyaróvár: Somogyi Cs. – Kovalovszki (Szalka, a szünetben), Vágó, Forgács A., Németh Á. – Maly (Szabó V., 52. p.), Gálfi – Nagy I. (Zsirai, 74. p.) – Kozma R., Jelena, Eszlátyi. Vezetőedző: Tóth András.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A., Hegedűs D. – Zsiga E. (Nagy R., a szünetben), Beliczky (Nagy K., 77. p.), Tömösvári (Borbély Á., 91. p.) – Ádám M. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerző: Ádám M. (49. p.).
Sárga lap: Kovalovszki (11. p.), Forgács A. (48. p.), Gálfi (55. p.), Kozma R. (77. p.).