Két vereség után Pápán kezdheti meg a pontgyűjtést csapatunk a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában. A találkozó szombaton 19 órakor kezdődik.

A Lombard FC otthonában nem sok babér termett számunkra az elmúlt években. Fájó emlék a tavaly szeptemberi 3-0-s vereség, és jelenleg csupán sovány vigasz, hogy itthon verni szoktuk a Pápát. A Veszprém megyeiek önbizalomtól duzzadva várhatják a kezdő sípszót#!# előbb hazai pályán játszottak döntetlent a Felcsúttal, majd a fővárosban verték meg a Honvéd gárdáját, így négy ponttal a hatodik helyen tanyáznak.

„Az elmúlt hetekben az a helyzet állt elő, hogy akiket az elmenők helyett hoztunk, azokat azonnal játszatnunk kellett, és sem fizikálisan, sem mentálisan nincsenek még abban az állapotban, hogy a csapaton segítsenek – mondta Prukner László vezetőedző. – A pápaiak otthonában nem sok sikerélménnyel gazdagodtunk eddig, ráadásul a nyáron rutinos játékosokkal erősítettek. Láttam őket élőben és megnéztük őket videón; bízom abban, hogy megkezdjük a felzárkózást.”

Bank, Pavlovic, Horváth T. és Major is hiányzik majd sérülés miatt, Kovács Olivér egy mérkőzésre szóló eltiltása viszont lejárt. A találkozó szombaton 19 órakor kezdődik, a kapos.hu internetes portál online közvetítésben számol be a mérkőzés eseményeiről.