A debrecenieket fogadták U19-es és U17-es csapataink a kiemelt utánpótlás bajnokságban. A mérleg felemás#!# a nagyobbak 4-1 arányú, magabiztos győzelmet arattak, míg a fiatalabbak 2-1-es vereséget szenvedtek. Utánpótlás körképünk a Somogy Sportja hetilap segítségével készült.

Kiemelt bajnokságok

U19 K. Rákóczi-Debrecen 4-1 (4-0)
Rákóczi#!# Ferenczi – Vadas, Major, Házi (Dobos 68.), Kuckó, Bálint, Horváth T., Kulcsár, Páger (Nagy G. 90.), Rittinger (Bakos 88.), Czonev. Edző#!# Major Gábor
Gólszerzők#!# Czonev, Házi, Major, Rittinger.
Az erős széltől támogatva kezdte a Rákóczi a mérkőzést és a hazaiak kihasználták e természeti tényező minden előnyét, szinte csak a debreceni kapu előtt pattogott a labda és fölényes vezetésre tettek szert a hazaiak. A második játékrészben a csapatok fordultak, a szél nem, azaz széllel szemben is tartotta előnyét a magabiztosan játszó Rákóczi.
Major Gábor#!# Nagyon kellett a győzelem, amiért sokat tett a csapat. Úgy játszottunk, hogy pillanatnyi esélyese sem volt a vendégeknek a pontszerzésre.

U17 K. Rákóczi-Debrecen 1-2 (0-1)
Rákóczi#!# Sztropkó – Kirchner, Páger, Kiss A., Balogh M. (Prukner Zs.), Mikola, Garai, Németh P., Vaszilkó (Pető 63.), Böjte P., Horváth Á. (Bogdán M.). Edző#!# Richter Sándor
Gólszerző#!# Horváth Á.
Az első félidőben a nagy szélben több helyzetet alakítottunk ki, ám egy egyéni hiba miatt vezetést szerzett a Debrecen. A második játékrészben – ellenszélben – egy újabb nagy hiba után már 2-0-ra vezettek a vendégek, majd a kimaradt büntetőnket követően már csak egy találatot értünk el, és a szerencse is elpártolt tőlünk.
Richter Sándor#!# Egy ilyen nevű ellenféllel szemben ennyi egyéni hibát elkövetni nem lehet, ez a három pont nagyon fog hiányozni! A csapat többségének hozzáállásával nem volt probléma.

NB II-es utánpótlás bajnokságok

U14 K. Rákóczi-Siófok U15 0-0
Rákóczi#!#
Bódis – Sebestyén (Schán), Kiss B, Mayer M, Neubauer (Weimann), Kiss B, Cser, Kovács B, Pfaff (Andermann), Murvay, Göttlinger. Edző#!# Gáspár András
A tartalékosan felálló hazai csapat a mérkőzés mindkét félidejében nagy fölényben játszott, rengeteg százszázalékos gólhelyzetet dolgozott ki, majd hagyott ki. A vendég siófokiak egy-egty megugrása jelentett csak veszélyt a hazaiakra, de ezekből számottevő gólhelyzet nem alakult ki.
Gáspár András#!# Sajnálom, hogy odaáig jutottunk, hogy már büntetőből sem tudunk betalálni, s ebben a tavaszi szezonban már minimálisan négy pontot ajándékoztunk ellenfeleinknek. Remélem, hogy a mi feltámadásunkig nem kell a jövő húsvétig várni.

U12 K. Rákóczi-Siófok U13 0-0
Rákóczi#!# Horváth M. – Farkas B, Bodó, Perák, Király, Ozorai, Keszthelyi, Horváth F, Nagy M. (Hujbert), Ozorai B, Vajda R. Edző#!# Konrád László
A Siófok kezdte jobban a mérkőzést, de a Rákóczi kapusa többször is bravúrosan védett. A folytatásban átvette a játék irányítását a hazai csapat, sok helyzetet kidolgozott, de gólt nem sikerült elérnie. A második félidőben is szinte végig a hazaiak irányították a játékot, de a kapuba nem tudtak betalálni, így gól nélküli döntetlen lett a mérkőzés vége.
Konrád László#!# Rendkívül jól játszottak a fiúk, csak az i-re nem tudtuk feltenni a pontot.