Vasárnap 13 órakor a Fehérvár FC második csapatát fogadjuk a Rákóczi Stadionban, az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 14. játéknapján.

 

A szerdai fájó, tizenegyesekkel elveszített a kupamérkőzést követően sok idő nem jut a sebek nyalogatására, ugyanis vasárnap 13 órakor már a Fehérvár FC II. érkezik a Rákóczi Stadionba.

– Nagyon csalódottak vagyunk a kiesés miatt – fogalmazott Ekker Milán, csapatunk szélsője. – Megviselte a csapatot, de vasárnap újabb mérkőzés következik, így arra koncentrálunk, hogy azon visszakerüljünk a győztes útra, ez talán egy picit a kupából való kiesést is feledtetné.

A Fehérvár FC második együttese nem tűnik verhetetlen ellenfélnek az eredményei alapján, még akkor is, ha kevesen vagyunk, s a szerdai meccs miatt fáradtabbak is, mint soron következő ellenfelünk.

– Össze kell fognunk és koncentrálnunk kell, emellett pedig be kell rúgni a helyzeteink, így otthon tarthatjuk a három pontot – tette hozzá Ekker Milán, aki az előző, Mohács elleni bajnokin öt sárga lapos eltiltása miatt csak a lelátón szurkolhatott társainak.

– Rossz érzés volt a lelátóról figyelni a mérkőzést, főleg úgy, hogy nem nyertünk – folytatta a labdarúgó. – Vasárnap viszont új lehetőség nyílik arra, hogy elkezdjünk egy újabb győztes szériát. Ezért mindent megteszünk majd.