Az év utolsó mérkőzésén, vasárnap 13 órakor a PTE-PEAC csapatát fogadjuk a Rákóczi Stadionban, az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 17. játéknapján.

 

Új vezetőedzővel érkezik hozzánk a PTE-PEAC csapata, amellyel vasárnap fél éven belül már a harmadik tétmeccsünket vívjuk. A pécsi bajnokin sokáig vezettünk, de a hajrában az egyik pontot otthon tartották az egyetemisták, míg a MOL Magyar Kupa harmadik körében magabiztos sikert arattunk, de azóta már a korábban csapatunkat is erősítő Kardos Ernő irányítja az együttest.

– A PEAC jól kezdte a bajnokságot, de ezt követően egy hullámvölgybe kerültek, viszont mióta Kardos Ernő a vezetőedzőjük, stabilizálódott a helyzetük, így az első két meccsünkből nem lehet következtetéseket levonni – mondta csapatkapitányunk, Gál Mátyás. – Azóta teljesen más stílusban játszanak, így kemény találkozóra készülünk ellenük.

A vasárnapi lesz az év utolsó bajnoki mérkőzése, melyen szeretnénk szépen búcsúzni a szurkolóinktól.

– A hazai pálya előnyt jelent, bár volt egy olyan időszakunk, hogy ez nem érvényesült, de mostanában sikerült szép sikereket elérnünk – tette hozzá Gál Mátyás. – A szurkolóinkat is szeretnénk megörvendeztetni az év utolsó mérkőzésén, így csak arra koncentrálunk, hogy megszerezzük a három pontot.

Az már eldőlt, hogy mindenképp a hatodik helyen töltjük a téli szünetet, de egy sikerrel tapadhatnánk az előttünk álló Dunaföldvárra.

– A sok utolsó perces pontvesztés miatt ez a félév sikerülhetett volna jobban is – összegzett röviden csapatkapitányunk.