A Ferencváros ellen folytatja tovább a kiesés elleni harcot a Rákóczi. Csapatunk hátránya négy pont a 14. helyezéstől öt fordulóval a zárás előtt, így már idegenben is győzelemre kell játszani. Egyik alapemberünknek, Balázs Benjáminnak nagy álma teljesül azzal, hogy pályára léphet a Puskás-stadionban.

Tarmo Kink nagy gólja adta meg az alaphangot a Haladás legyőzéséhez az OTP Bank Liga legutóbbi fordulójában. Az észt támadó ezután még büntetőből is a kapuba talált, így megérdemelten könyvelhettük el a 2-0-s sikert. Reményeink ezzel életben maradtak. 
„Most volt először az, hogy mindenki otthon készült, nem ment el a csapat előző nap összetartásra – mondta Balázs Benjámin, miután a múlt szombati emlékezetes sikerről kérdeztük. – Annak is örülök, hogy több magyar játszott a csapatban. Kezdünk összeszokni, jól ment a játék mindenkinek, a legfontosabb, hogy nyertünk. Sok helyzetünk volt, szép volt a játék, és rúgtunk két gólt. Bízom benne, hogy ezt a formát sikerül tartani a Ferencváros ellen is.
Pénteken a 42 ponttal a negyedik helyen álló Ferencváros vendégeként lépünk pályára a következő fordulóban. A mérkőzést a hazai futball szentélyében, a Puskás-stadionban rendezik, Balázs Benjámin nagy örömére.

„A Puskás Stadionban játszunk, mert a Fradi stadionja még nincs kész. Van egy álomkönyvem, amelybe pár éve leírtam, hogy szeretnék majd ott játszani. Igaz, válogatott játékosként gondoltam rá. Örülök neki így is, hogy sikerül ott játszanunk, illetve játszanom. Bízom az újabb sikerben” – tette hozzá a játékos.

A pénteken 19 órakor kezdődő találkozóról online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.