Tarmo Kink két góljával győzte le a Rákóczi a Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában. A találkozón végig a mieink irányítottak, és megérdemelt győzelmet arattunk, ami visszaadta a reményt a hátralévő fordulókra.  

Az 1. percben, bal oldali beadás után Radó került földre a tizenhatoson belül, de nem bántotta senki. Négy perccel később Balázs B. tette jobbról középre a labdát, Firtulescu 5 méterről mellé fejelt. A 13. percben szabadrúgáshoz jutott a Rákóczi mintegy 25 méterre a Haladás kapujától. Diallo vette célba a jobb alsót, de Rózsa kapus hárított. A 19. percben Mulemo nagyszerűen tekerte balról középre a labdát, de Kink nem tudta gólra váltani a helyzetet
A 21. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi! Bőle Lukács harcolt ki szabadrúgást a 16-os előterében, amelyet Tarmo Kink végzett el. Észt válogatott támadónk 23 méterről, ballal, nagy erővel a kapu bal alsó sarkába lőtte a labdát. 1-0.
A 30. percben nagy szombathelyi lehetőség maradt ki. Nagy I G. lőtt 8 méterről, jobbal, Antal bravúrral ütötte szögletre a labdát. Két percre rá Balázs B. vette célba 20 méterről a vendégek kapuját, Rózsa szögletre ütötte a labdát. A 37. percben Florean visszagurítása után Kink került ziccerbe, de 10 méterre a kaputól rosszul találta el a labdát. Néhány másodperccel később Firtulescu lövése után védett Rózsa kapus. A 40. percben újra Firtulescu próbálkozott, de megint Rózsa jelentette a végállomást.
Az első félidőben bizony nem sok köze volt a meccshez a dobogóért küzdő vasi alakulatnak#!# a mieink láthatóan jobban akartak, haraptak a pályán, ráadásul hétszer lőttek kapura, míg ellenfelünk csak egy alkalommal.
A szünet után sem változott a játék képe, a folytatásban is a Rákóczi akarata érvényesült a pályán. Az 56. percben Kink lőtt 35 méterről, nem sokkal a bal kapufa mellé, két perccel később Balázs B. próbálta nagyon okosan a bal felső sarokba csavarni a labdát, és nem sokkal tévesztette el a célt. A 68. percben Balázs B. indította Bőlét, aki balról, 10 méterről a kapufát találta el.
A 71. percben Kink emelésébe Bosnjak kézzel ért bele a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig megadta a jogos büntetőt. Kink állt a labda mögé, és higgadt mozdulattal, Panenka-módra emelte a kapuba a labdát Rózsa kapus felett. 2-0.
A 78. percben villantak a vendégek cseréi#!# Medgyes tette balról középre a labdát, Gyurján pedig 7 méterről fölé lőtt. A 90. percben Radó lőtt jobbról, 8 méterről, a labda az egyik védőről pattant szögletre. A ráadásban újoncot avattunk#!# a 20 esztendős Böjte Patrik ezen az estén mutatkozott be az élvonalban, és néhány másodperccel később egy tizenhat méteres lövéssel tette le a névjegyét a csapatban.

A Szombathely öt éve nem nyert bajnokit Kaposváron, a Rákóczi pedig megragadta az utolsó lehetőséget, és igen értékes három ponttal gazdagodtunk.
Kaposvári Rákóczi – Szombathelyi Haladás 2-0 (1-0)
Kaposvár, 1200 néző. V.#!# Solymosi
Rákóczi FC#!# Antal – Okuka, Lebihi, Bank, Mulemo – Balázs B. (Böjte, 93.), Diallo – Florean, Firtulescu (Addo, 77.) Bőle, – Kink (Murai, 90.). Vezetőedző#!# Selymes Tibor
Haladás#!# Rózsa – Fehér, Guzmics, Tóth P. (Schimmer, 67.), Bosnjak – Nagy I G., Iszlai (Medgyes, 74.), Hrepka (Gyurján, 59.), Simon Á., Halmosi – Radó. Vezetőedző#!# Artner Tamás
Gólszerző#!# Kink (21., 71. – 11-esből)
Sárga lap#!# Kink (64.), illetve Fehér Z. (20.), Simon Á. (36.), Halmosi (49.), Tóth P. (63.)