Az idei év utolsó idegenbeli fellépésre készülünk, ami egyáltalán nem lesz könnyű menet, hiszen a csoportban egyedüliként veretlen Szentlőrinc otthonába utazunk.

– Nem feltartott kézzel megyünk, ha mindenki száz százalékot nyújt, akkor meglepetést is okozhatunk – mondta Hampuk Ádám, aki korábban Szentlőrincen is futballozott. – Az akkori csapatból elég sokan vannak még ott a jelenlegiben is, így számomra ez egy presztízsmérkőzés lesz. Úgy gondolom, hogy jó csapat a Szentlőrinc, ezt az elért eredményeik is mutatják. Stabilak, egyénileg képzettek, fizikálisan pedig a bajnokság legjobbjai.

A jelenleg is futó bajnokság nyitófordulójában találkoztunk legutóbb a Szentlőrinccel, de erre a találkozóra nem emlékezhetünk vissza jó szívvel, hiszen négy-nullás vereséget szenvedtünk. A nyitóforduló óta rengeteget fejlődtünk, a játék minden elemében léptünk előre, így szeretnénk megnehezíteni a soron következő ellenfelünk dolgát.

– Az egy igen fájó vereség volt, de úgy gondolom tanultunk belőle – tette hozzá Hampuk Ádám. – Abban biztos vagyok, hogy ezúttal nem születik hasonló végeredmény, hanem sokkal szorosabb meccset játszunk majd.