Vasárnap 17.00 órakor a Dunaújvárost fogadjuk a Rákóczi Stadionban az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 27. fordulójában.

Ebben az idényben már harmadik alkalommal találkozunk a Dunaújváros csapatával: első ízben a Magyar Kupában, Babinszky Bence góljával, majd a bajnokságban, idegenben, Ekker Milán találatával győztük le a Fejér vármegyeieket, akik igen nehéz helyzetből várják a vasárnapot. Dobos Barna tanítványai ugyanis sereghajtóként várják a találkozót, s minden egyes pontra égető szükségük van a bent maradás kiharcolásához, így semmiképp sem vár ránk könnyű mérkőzés.
– Nem lesz könnyű dolgunk hétvégén, mivel egy kiesés ellen menekülő csapat tud nehézséget okozni, a Dunaújvárosnak is vannak kifejezetten jó periódusai a mérkőzéseken, emellett jó játékosok alkotják a keretet – mondta Heil Máté, csapatunk belső védője. – Elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk, jól sikerült a heti felkészülés és szeretnénk újra hazai pályán nyerni!
Az előző körben értékes, önbizalomnövelő döntetlent értünk el az éllovas Iváncsa KSE otthonában. A három piros lapot és hat gólt hozó találkozó csapatunk részéről is áldozattal járt, Pintér Mátét kiállították, így nem léphet pályára a Dunaújváros ellen.
– Szerintem abszolút értékes pontot szereztünk múlt hétvégén, főleg, hogy majdnem egy félidőt emberhátrányban játszottunk egy bajnoki címért küzdő csapat ellen – tette hozzá Heil Máté. – Ez mindenképp nagy erőt ad az utolsó négy fordulóra és remélem sikerül mindegyik meccset behúzni.
Ebben az idényben már csak olyan együttesekkel találkozunk, amelyek a kiesés elkerülése ellen küzdenek, ugyanis a sereghajtó Dunaújváros után a Mohács, majd a Fehérvár II., végül pedig az Érd vár ránk.
– Mint már említettem, nem egyszerű a kiesés ellen küzdő csapatok ellen játszani – vélekedett Heil Máté. – Nekünk a saját céljainkkal kell foglalkoznunk és hinnünk kell benne, hogy ezt el is tudjuk érni. Ehhez összeszedett csapatjáték és maximális koncentráció szükséges, mert ha így játszunk, akkor bárkit meg tudunk verni.