Az újabb zord időjárás miatt három mérkőzés is elmaradt a NB III. Nyugati csoportjának 19. fordulójában.

Mint arról beszámoltunk csapatunk pénteken a második győzelmét aratta a tavaszi szezonban a Pápai Perutz FC ellen. A bajnoki forduló szombati mérkőzései rendben lezajlottak, míg vasárnap csak egy találkozó került megrendezésre.
Szombaton a jó formában lévő III. kerület az Érdet is legyőzte, így az óbudaiak már az ötödikek a tabellán. Míg az érdiek – amennyiben csapatunk a Dunaharasztit is legyőzni – hat pontos hátrányban várhatják a Kaposvár elleni rangadót. A Csorna Csepelen szerezte meg idei első pontját, míg az andráshidaiak legyőzték csapatunk soron következő ellenfelét, a Dunaharasztit.
Az egyetlen vasárnapi találkozón a kiesőhelyen álló VLS Veszprém nem bírt a sereghajtó Gyirmót FC Győr II. együttesével. Az elhalasztott mérkőzések új kezdési időpontjáról még nem született döntés.
Labdarúgó NB III. Nyugati csoport, a 19. forduló további eredményei#!#
III. ker. TVE–Érdi VSE 3–2, Csepel FC–Csornai SE 2–2, Tarr Andráshida SC–Dunaharaszti MTK 2–1, VLS Veszprém–Gyirmót FC Győr II. 2–2. A Pénzügyőr SE–Videoton FC II., az FC Ajka–Puskás Akadémia FC II. és a THSE-Szabadkikötő–BKV Előre találkozó elmaradt.
A góllövőlista állása#!# 1. Szabó Zsolt (Pápai Perutz FC) 14 gól, 2. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC), Melczer Vilmos (Érdi VSE) 10-10 gól, 3. Ivancsics Gellért (Kaposvári Rákóczi FC), Korozmán Norbert (Csepel FC), Vittman Ádám (Tarr Andráshida SC) 8-8 gól