Húsvét vasárnap, délután 17 órakor az FC Nagykanizsa otthonában szólítják majd pályára labdarúgóinkat, az NB III. Nyugati csoportjának 31. fordulójában.

 

Három veretlen mérkőzés után az FC Nagykanizsa otthonába is pontért utaznak labdarúgóink, akik egy győzelemmel meg is előznék a jelenleg kilencedik helyen álló zalaiakat. Így mondhatjuk, hogy hatpontos meccs vár csapatunkra húsvét vasárnap. Együttesünk jó előjelekkel várja a nagykanizsai túrát, hiszen az elmúlt három idegenbeli mérkőzését is megnyerte, amivel már nyolcmeccsesre duzzadt az idegenbeli veretlenségi sorozat.

– Nagy lendületet adott nekünk az, hogy a legutóbbi két idegenbeli mérkőzésünket megnyertük, majd az élen álló BVSC-Zugló ellen ikszeltünk, így Nagykanizsán is szeretnénk megszerezni a három pontot – mondta Ekker Milán, csapatunk támadója, akinek gólja eldöntötte a legutóbbi, komáromi derbit. – Jó érzés volt betalálni, az pedig még különlegesebbé teszi a találatot számomra, hogy a kilencvenedik percben szereztem meg és ezzel értünk el egy nagy sikert – tette hozzá a csatár.

Ekker Milán behatóan ismeri a soron következő ellenfelet, hiszen 2019 és 2021 között volt az FC Nagykanizsa játékosa.

– Jó ellenféllel találkozunk, amely biztos, hogy felkészülten várja a találkozót, de mi jobbak leszünk és bízom abban, hogy megnyerjük a meccset – tette hozzá Ekker Milán.

A mérkőzést Juhász Bálint vezeti majd, a két segítője pedig Halmai Kristóf és Turi Miklós lesz.