Megkezdődött a Rákóczi pálya hómentesítése Kaposváron. A pályamunkások mellett az Építőipari diákjai is segítenek eltakarítani a havat. Összesen csaknem hétezer négyzetmétert kell ellapátolniuk. 

Rákóczi Stadion, kedd délelőtt, 9 óra 10 perc. A déli oldalon még hó fedi a füvet, a játéktér északi felén azonban már szorgosan dolgoznak a pályamunkások és a kaposvári Építői- és Faipari Szakképző Intézet labdarúgó tagozatos diákjai. 
– Agócs Attila igazgató úr segítségét kértem, és rögtön az első szóra már 20-25 gyermeket le is küldött, és ők segítenek a mai naptól – mondta a stadion létesítményvezetője, Köves Roland. – Az idő szűkössége miatt először a centerpályát kell hómentesítenünk, mert a jövő héten a Ligakupában és a Magyar Kupában is mérkőzés vár az első csapatra. Nem volna szerencsés, ha ez a nagy mennyiségű hó a pályán olvadna el, mert utána nagy sártenger lenne. Ettől mindenképp meg kell kímélnünk a gyepet.
A pálya területe összesen hétezer négyzetméter, bőven lesz mit ellapátolni a diákoknak. Az építőipari tanulói mellett a hivatásos pályamunkások is megkezdték a hómentesítést a stadionban. Azt mondják#!# a játéktéren levő hónak egy idő után már nem marad hely a kapuk mögött. Várhatóan így egy teherautó, valamint egy kisebb traktor is segítségükre lesz a következő napokban, és természetesen az építős diákok is készen állnak az újabb bevetésre. Ha a munkálatok jó ütemben haladnak, és több hó már nem esik, akkor a Rákóczi futballistái jövő héten szerdán már a Pápa elleni ligakupameccsüket is a stadionban játszhatják.