Mint arról beszámoltunk csapatunk kétgólos vereséget szenvedett a MOL Fehérvár FC ellen, hazai pályán az OTP Bank Liga 12. fordulójában. Lássuk, hogy vélekedtek a találkozóról a vezetőedzők:

 

 

Disztl László: Nagyon-nagy ajándékokat adtunk a Fehérvárnak, gondolok a tizenegyesre és a kiállításra. Ezeket a hibákat nem bírja el a csapat. Az ember- és gólhátrány egy olyan szintű együttest, mint a Videoton még magabiztosabbá tett, játszotta a saját játékát. Úgy gondoltuk, hogy van esélyünk ellentámadásokra, figyeltünk a pontrúgásokra, ezekben meg is volt sansz, főleg nulla-egyig. Sajnos a második félidőben újra egy egyéni hiba után gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Sokat tettünk a sikerért, de hiába, hiszen ezúttal nem érvényesült a közmondás, mi szerint annak van szerencséje, aki tesz is érte.

 

 

Marko Nikolic: Nem szeretnék nagy szavakat használni, a legfontosabb, hogy nyertünk, fontos három pontot szereztünk. Jól kezdtük a találkozót, főleg az első félidőben alakítottunk ki sok helyzetet, ez nyilván a kiállítás után könnyebb volt. Továbbra is vezetjük a tabellát, de tovább kell dolgoznunk a céljainkért. A legutóbbi mérkőzéseken is lehetett látni, hogy a stílusa a csapatnak, de a befejezéseknél hiányzott a pontosság, ezúttal viszont gólt sem kaptunk.