Mint arról beszámoltunk csapatunk egygólos vereséget szenvedett az OTP Bank Liga NB I. 21. fordulójában a Budapest Honvéd FC ellen. Lássuk, hogyan látták az összecsapást a vezetőedzők:

 

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: Az első félidőt jobban kezdte a Honvéd, a gólig nem igazán voltunk játékban. Sikerült magunkhoz térnünk, majd egy kevés helyzetet hozó kiegyenlített játék folyt a szünetig. A második félidőben feltoltunk a védekezésünket, próbáltuk megjátszani a széleket, uraltuk a játékot. A kapu előtt is sikerült veszélyt kialakítanunk, ez alapján megérdemeltünk volna legalább egy pontot. Ezúttal viszont nem érvényesül az a mondás, mely szerint annak van szerencséje, aki sokat tesz érte.

 

Giuseppe Sannino, Budapest Honvéd FC: Megérdemeltük a győzelmet, de nem volt könnyű mérkőzés, hiszen a talaj sem volt ideális és a Rákóczi sem volt könnyű ellenfél. A tabella végén álló csapatok ellen soha nem könnyű játszani, hiszen mindent megtesznek azért, hogy bent maradjanak a bajnokságban. A fiúk azokban megdolgoztak a győzelemért.