Mint arról beszámoltunk csapatunk egygólos vereséget szenvedett az Újpesttől az OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában. A vezetőedzők így értékelték az összecsapást.

 

Disztl László, Kaposvári Rákóczi FC: Először is szeretném megköszönni a szurkolóinknak a biztatást, akik az első perctől az utolsóig szurkoltak nekünk. A csapat mindent megtett a jó eredményért. A mérkőzés eleje sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt terveztük, hiszen szerettünk volna támadólag fellépni, dominálni akartunk, de ez nem jött össze. Ebben a játékvezetőnek is szerepe volt, hiszen olyan faultokat fújt, ami nem volt indokolt, s ezzel megtörte a játékot. A tizenegyest is elég könnyedén ítélte meg. Volt kontakt, de elég bosszantó, amikor egy kifelé futó játékos elmegy a védő előtt és összekoccan a lábuk, ez szabálytalanság? Az újpestiek az egész mérkőzés folyamán színészkedtek, indokolatlanul dobálták magukat, folyamatosan elrugdosták a labdákat, húzták az időt, ez a játékvezető nem torolta meg. A második fékidőben volt két kapufánk és több lehetőségünk, sokat tettünk az egyenlítésért, de ez sajnos nem jött össze.

 

Nebojsa Vignjevic, Újpest FC: Nagyon fontos három pontot szereztünk ezen a találkozón. Nehéz mérkőzés volt, melyen a Kaposvár az első percekben meglepett minket a jó előrefelé játékával. Sok volt a fejpárbaj, rengeteget küzdöttek a játékosok a lecsorgó labdáért. A pálya minősége nem volt a legjobb, nehéz volt kontrollálni a labdát ezen a talajon. Ezért nem is örülök annak, hogy itt játsszuk majd a következő két bajnoki mérkőzésünket.