Mint arról már beszámoltunk csapatunk gólzáporos sikert aratott a Gyirmót FC Győr II. felett az NB III. Nyugati csoportjában nyolcadik fordulójában. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők#!#

– Amire egész héten készültünk és megbeszéltünk azt visszakaptuk a mérkőzésen – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – A játékosok motiváltan léptek pályára, felszabadultan játszottak és a helyzetek nagy részét értékesítették. Többen betaláltak, köztük Andorka Péter is, aki az elmúlt hetekben több nagy helyzetet kihagyott. Amíg pályán volt kiválóan játszott, gólja és két gólpassza is minősíti. Rajczi Péter váltotta őt, aki hét hetet hagyott ki sérülés miatt, de ez nem érződött a játékán. Nagyszerűen szállt be a mérkőzésbe, kapufát és gólt is rúgott. Szakály Attila is remekül teljesített, már a második percben betalált, Kollega Krisztián szintén gólt szerzett, s két gólpasszt osztott ki, Sóron Tibor pedig duplázott. Böjte Patrik is jól szállt be, büntetőt harcolt ki, a fiatal Vajda Roland pedig élt azzal a lehetőséggel, amit kapott. Nagy Krisztián csodálatos szabadrúgásgól rúgott, s nagyszerű teljesítményt nyújtott. Több remek produkciót láttam, de ebből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Nagy hiba lenne, ha most hátradőlnénk. Ez csak egy lépcsőfok volt, a folytatásban is keményen meg kell dolgoznunk a sikerért.
– Gratulálok a Kaposvári Rákóczi FC csapatának a győzelemhez – mondta a gyirmótiak honlapjának Nagy László, Gyirmót FC Győr II. vezetőedzője. – Tudtuk, hogy nagyon jó csapatot alkotnak és valóban esélyesek a feljutásra. De mindez nem mentség azokra a gyermeteg hibákra, amelyeket mi ma elkövettünk. A bekapott gólok előtt ugyanis, nagyon bántó és súlyos egyéni hibákat vétettünk. Az így lendületbe jövő kaposvári csapatot pedig, már nem tudtuk tartani.