Vasárnap hazai bajnoki találkozó vár a Rákóczi futballcsapatára. Együttesünk a pontvadászat kilencedik fordulójában a fővárosi Pénzügyőrt látja vendégül, és Waltner Róbert a gólzáporos idegenbeli bemutatkozása után hazai közönség előtt is szeretne edzőként bizonyítani.

Soha rosszabb bemutatkozást egy edző számára, mint 7-1-re nyerni idegenben! A Kaposvári Rákóczi számára a sereghajtó Gyirmót második csapata ellen szinte kötelező volt a győzelem, és nem is borult a papírforma. Hazai pályán azonban furcsa érzés lesz az egykori csatár-kedvencnek, Waltner Róbertnek immár vezetőedzőként bizonyítania. Tizenöt éve, Kovács Kálmán kinevezése óta nem volt ilyen fiatal trénere a Kaposvárnak, ifjabb Petrók Viktor, mint pályaedző pedig még közelebb áll korban néhány játékoshoz, mint a korábbi szakemberek. Ha átérzik a felelősséget, akkor sikerre vezethetik a csapatot. Az idegenbeli mérleg valóban imponáló, 100 %-os, sok rúgott góllal, hazai pályán viszont eddig görcs ült a lábakban. A következő ellenfél sem ígérkezik könnyűnek, a Pénzügyőr legyőzte a Pápát és a III. Kerületi TVE-t is, nekik kevesebb lesz a vesztenivalójuk. A 12. helyen álló fővárosiak ugyanakkor eddig még pontot sem tudtak szerezni idegenben.

Néha elgondolkodom, hogy milyen volt itt játszani, és mennyire más most vezetni a csapatot, de különösebb drukk nincs bennem – mondta honlapunknak Waltner Róbert. –  A múlt héten, idegenben győztünk magabiztosan, de itthon volt egy iksz és két vereség, ugyanúgy az Érd két ponttal van előttünk. Kielemeztük a Pénzügyőr játékát, de én azt szeretem, amikor hozzánk alkalmazkodik a másik fél, és nem fordítva történik mindez. Tudjuk a gyengéiket, erre felhívtuk a figyelmet, és abban bízom, hogy jó játékkal nyerünk. Eddig itthon nem ment jól, de azon leszünk, hogy végre szépen gyűjtögessük itthon is a pontokat.”  
A találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik, és a fiúk szeretnék győzelemmel megörvendeztetni szurkolóikat.