A harmadosztály Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában Gyirmóton lépett pályára csapatunk. Már a találkozó elején feltörtük a hazaiak védelmét, s végül gólfesztivált rendeztünk.

Remekül kezdődött csapatunk számára a sereghajtó elleni mérkőzés. Szakály Attila átlövésével már korán megszereztük a vezetést (0–1), amit házi gólkirályunk, Sóron Tibor duplázott meg (0–2). Sajnos a szünet előtt egy védelmi megingást kihasználva szépíteni tudtak a gyirmótiak Farkas Zoltán révén (1–2).
A második félidő elején újra kétgólosra növeltük előnyünket#!# Vachtler Csaba beadását követően Andorka Péter juttatta a hálóba a labdát (1–3). A folytatásban Sóron Tibort buktatták a hazaiak kaputól 19 méterre, a megítélt szabadrúgást pedig Nagy Krisztián mesterien csavarta a hálóba (1–4). A bekapott gól megzavarta a hazaiakat#!# egy röviden hazaadott labdára Andorka Péter csapott le, majd önzetlenül tálat Kollega Krisztián elé, akinek már csak az üres kapuba kellett passzolnia (1–5). A folytatásban futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket. Kollega Krisztián csapott le egy szabad labdára, s már csak a kapussal állt szemben, aki buktatta őt, a játékszer viszont Sóron Tibor elé került, aki kihasználta a kínálkozó lehetőséget (1–6). A sérülésből visszatérő Rajczi Péter jól szállt be a mérkőzésbe. Előbb a kapufát forgácsolta szét, majd a Böjte Patrik lerántásáért megítélt büntetőt értékesítette magabiztosan (1–7).

Együttesünk gólfesztivált rendezett a sereghajtó otthonában, s megőrizte idegenbeli hibátlan mérlegét, valamint feljött a tabella második helyére.

Gyirmót FC Győr II.–Kaposvári Rákóczi FC 1–7 (1–2)
Gyirmót, 100 néző. V.#!# Derdák (Gyürüsi, Keszthelyi).
Gyirmót FC Győr II.#!# Rengel – Nagy B., Széles, Csongrádi, Farkas Z., Stieber A., Tóth L., Tóvizi (Dávid, 59. p.), Horváth R., Nyakas, Horváth D. (Vörösbaranyi, 59. p.). Vezetőedző#!# Nagy László.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Vachtler, Szabó A., Bakos, Hadaró – Nagy K., Szakály A. – Sóron, Ivancsics (Böjte, 59. p.), Kollega K. (Vajda R., 75. p.) – Andorka (Rajczi, 70. p.). Vezetőedző#!# Waltner Róbert.
Gólszerzők#!# Farkas Z. (43. p.), ill. Szakály A. (2. p.), Sóron (12. és a 71. p.), Andorka (54. p.), Nagy K. (65. p.), Kollega K. (69. p.), Rajczi (90. p. – 11-esből).