Együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 26. fordulójában a sereghajtó BSS Monor ellen lép pályára. A monoriaktól az alábbi tájékoztatást kaptuk a vasárnap 14.30 órakor kezdődő mérkőzéssel kapcsolatosan.

A mérkőzés helyszíne a Dabasi Sportpálya (3271 Dabas, Pálya utca 1.). A vendégszektort a szurkolóknak a mellékelt térkép szerint lehet megközelíteni: a Pálya utca felöl a bejárattól balra található a vendégszurkolók részére telepített jegypénztár és ugyan ott tudnak a vendég szurkolóknak kialakított ülőhelyekre bemenni.

A vendégszektorba a jegyárak:
Felnőtt: 1000 Ft
Kedvezményes: 500 Ft
14 éven aluliak számára a mérkőzés megtekintése ingyenes.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.
Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!
A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.
Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!
Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.