Megyei rangadót vívott együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 28. fordulójában. Az első félidő hajrájában Ádám Martin góljával szerzett vezetést csapatunk, melyet a másodikban Tömösvári Bálint duplázott meg, így elvittük a három pontot a Balaton-partjáról.

Az első félidő nem túl sok izgalmat tartogatott. A két tizenhatos között zajlott a játék, egyik fél sem tudott komoly lehetőséget kialakítani. Csapatunk, melyet több mint 200 szurkoló kísért el és buzdított a megyei rangadón a játékrész utolsó percében megszerezte a vezetést; Szakály Attila kanyarított középre egy szögletet, melyet Ádám Martin fejelt a hálóba.
A második játékrészben a siófokiak előtt adódott az első nagyobb lehetőség, de Magasföldi József ezt elhibázta. A másik oldalon Tömösvári Bálint egy percen belül kétszer is bevehette volna a balatoniak kapuját. Elsőként egy eladott labdával törhetett kapura, de ekkor még Molnár kapus bravúrral védett. Középpályásunk második próbálkozása viszont már eredményre vezetett: egy baloldali beadás után tudott a kapuba fejelni. A folytatásban csapatunk taktikusan futballozva megőrizte az előnyét, s kapott gól nélkül nyerte meg a megyei rangadót.

Waltner Róbert: Az eredmény igazságos, mert a taktikát minden játékosom betartotta, fegyelmezetten futballoztak, és a jó teljesítmények mellett akadt több kiemelkedő is.

Mihalecz István: Ellenfelünk jobban átérezte a megyei rangadó súlyát. Teljesítményünkről mindent elárul, hogy csak akkor nyertünk párharcot, amikor két játékosunk véletlenül összeütközött. Csak ekkor maradt nálunk a labda.

BFC Siófok–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–1)
Siófok, 900 néző. V.: Böcskei (Baghy, Legeza).
BFC Siófok: Molnár P. – Gál M., Fehér Zs., Lorentz, Kiss B. – Horváth A., Réti (Csibra, 67. p.) – Szakály D., Magasföldi, Medgyes Z. (Horváth P., 37. p.) – Zamostny (Tóth M., 68. p.). Vezetőedző: Mihalecz István.
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Szabó A., Hadaró – Szakály A., Nagy J. – Tömösvári (Csernák, 80. p.), Beliczky (Rajczi, 88. p.), Bíró D. (Nagy R., 70. p.) – Ádám M. Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gólszerző: Ádám M. (43. p.), Tömösvári (63. p.).