A FIFA labdarúgó világbajnokság döntőjét követően összesítettük a tippjátékra érkezett válaszokat.

Játékunkon résztvevők közül ketten is, Mátyás Richárd és Teleki László is eltalálta, hogy Argentína győzelmével zárul a világbajnokság, míg a második helyen Franciaország végez majd. Mivel Richárd két nappal előbb adta le tippjét, így őt illetve a főnyeremény, ami nem más, mint egy kétszemélyes vacsorameghívás 20.000 Ft értékben a Hotel Dorottya jóvoltából, valamit két bérlet a tavaszi szezonra.
A második helyen Teleki László végzett. Nyereménye: egy kétszemélyes vacsora a Kapos Hotel jóvoltából, illetve 2 db bérlet a tavaszi szezonra.
A harmadik helyet Böjte Patrik szerezte meg, aki a leghamarabb tippelte meg, hogy Argentína nyeri majd a 22. FIFA labdarúgó világbajnokságot. Nyereménye: 1 db bérlet a tavaszi szezonra. Érdekesség, hogy a harmadik helyre egyik tippelő sem tette a végül bronzérmet szerző Horvátországot.

A nyerteseknek gratulálunk! A tavaszi szezonra szóló bérletüket az első hazai mérkőzés előtt vehetik át. A Hotel Dorottya, illetve a Kapos Hotel felajánlását pedig az éttermekben.