Szombaton az NB III. Közép csoportjában szereplő Gerjeni SK ellen folytatja a felkészülési mérkőzések sorozatát csapatunk. Fontos információ, hogy a találkozó korábban, 13 órakor kezdődik a Cseri úti sportcentrumban.

 

Újabb harmadik ligás csapat ellen hangol a februári bajnoki rajtra együttesünk. Ezúttal a Közép csoportban 18. helyen telelő Gerjeni SK érkezik a Cseri útra. A Buzás Attila által irányított tolnai együttestől igen sokan távoztak az elmúlt hetekben, hiszen Genzler Gellért, Pesti Viktor, Gödör Milán, Papp Milán, Steinbach Máté, Harnos Zoltán, Kuti Kristóf és Bildhéber Bence is elköszönt. Ennek tudatában minden bizonnyal sok próbázóval érkeznek majd a somogyi megyeszékhelyre. A Gerjen eddig két felkészülési találkozót vívott. Az elsőn négy-kettőre kapott ki a csapatunkkal egy csoportban szereplő Érdtől, majd szerdán öt-kettő arányban verte a megye egyes Majost.

A bajnokságban nem szerepeltek túl jól az ősszel a tolnaiak, akik négy győzelem mellett egy döntetlent értek csak el, míg 15 alkalommal maradtak alul. A lejátszott húsz forduló alatt kereken ötven gólt kaptak, ami a legtöbb a csoportjukban. Ezen pedig mindenképpen javítaniuk kell a gerjenieknek, ha bent akarnak maradni a harmadosztályban.