Vasárnap 13 órakor az FC Nagykanizsa otthonában zárjuk az NB III. Nyugati csoportjának őszi szezonját.

 

Érdekes összecsapás vár együttesünkre, amely öt mérkőzés óta nem veszített idegenben, hiszen a hazai pályán remeklő, nyolc meccs óta veretlen FC Nagykanizsa otthonában zárja az évet.

– Minden mérkőzésre ugyanolyan elszántsággal készülünk, legyen az hazai vagy idegenbeli – fogalmazott Korcsmár István, csapatunk edzője. – Valami miatt úgy alakult, hogy idegenben jobban jön ki a lépés, de igyekszünk ezen változtatni tavasszal, hogy kiszolgáljuk a szurkolóinkat. Ez a jó idegenbeli széria nemújkeletű , hiszen az előző évad második felében is ez jellemzett minket.

A hazai, Kelen SC elleni évzáró nem sikerült a legfényesebben, de ezen még lehet javítani vasárnap.

– Egy jó mérkőzésre számítunk, hiszen az első fordulóban, hazai pályán csak nüanszokon múlt a pontszerzés – tette hozzá Korcsmár István. – Éhesnek kell lennünk a sikerre és akkor nem lehet rossz kimenetele a találkozónak. A srácok motiváltak voltak egész héten, remekül dolgoztak, emiatt úgy érzem, szépen zárjuk majd az évet.

Ahogy edzőnk is említette, az őszi nyitófordulóban már megmérkőztünk az FC Nagykanizsával, amely egy tizenegyesnek köszönhetően elvitte a három pontot a Rákóczi Stadionból.

– Egy jó mérkőzésre számítunk, hiszen az első fordulóban, hazai pályán csak nüanszokon múlt a pontszerzés – mondta Korcsmár István. – Éhesnek kell lennünk a sikerre és akkor nem lehet rossz kimenetele a találkozónak. A srácok motiváltak voltak egész héten, remekül dolgoztak, emiatt úgy érzem, szépen zárjuk majd az évet.