Ez történt az NB III. Nyugati csoportjának harmadik fordulójában. Az újonc THSE-Szabadkikötő és a tavalyi ezüstérmes Érdi VSE továbbra is száz százalékos, míg a csapatunk valamint a III. ker. TVE még veretlen.

A forduló rangadója érdi sikert hozott. Limperger Zsolt tanítványai Ajkán tudtak nyerni, így továbbra is száz százalékos teljesítménnyel állnak a tabella élén. Az érdieken kívül már csak egy hibátlan együttes van#!# az újonc THSE-Szabadkikötő, amely ezúttal Veszprémből vitte el a három pontot. Az Andráshida magabiztos győzelmet aratott a BKV Előre felett, míg soron következő ellenfelünk, a Pápai Perutz FC most sem tudott pontot szerezni. A Veszprém megyeiek a még veretlen III. kerület otthonában maradtak alul.
A harmadik forduló további eredményei#!# Tarr Andráshida SC–BKV Előre 4–1, Csepel FC–Duanharaszti MTK 2–0, III. ker. TVE–Pápai Perutz FC 3–2, FC Ajka–Érdi VSE 1–2, Pénzügyőr SE–Puskás Akadémia FC II. 0–1, Gyirmót FC Győr II.–Videoton FC II. 0–2, VLS Veszprém–THSE-Szabadkikötő 0–1.
A góllövőlista#!# 1. Sóron Tibor (Kaposvári Rákóczi FC), Bíró András (Tarr Andráshida SC), Korozmán Norbert (Csepel FC), Melczer Vilmos (Érdi VSE) 3-3 gól, 2. Nagy Krisztián (Kaposvári Rákóczi FC), Hamar Ádám (III. ker. TVE), Kelemen Patrik (Érdi VSE), Nagy Mihály (FC Ajka) 2-2 gól.