Furcsa vereséget szenvedett Pakson csapatunk a Ligakupa ötödik fordulójában. Az első félidő után 3-0-ra vezettünk, végül azonban 4-3 arányban alulmaradtunk. A második játékrészben kettős emberhátrányba kerültünk, a győztes gólt a 88. percben, büntetőből szerezte a házigazda. 

Jól kezdte a mérkőzést a Rákóczi a tolnaiak otthonában. A 6. percben balról szállt középre a labda, ami a bevetődő Kulcsárról Fejőshöz pattant, ő csinált egy cselt az ötös jobb sarkán, majd a kapuba lőtt (0-1). Három perccel később Kozics lőtt a kapu bal oldalába 12 méterről (0-2). És még nem volt vége#!# a 39. percben Király Vitalij 17 méterről leadott lövése megpattant Szekszárdin, a labda pedig a bal alsó sarokban kötött ki (0-3).

Góllal kezdte a második félidőt a házigazda. Bertus jobb oldali szögletét fejelte kapura Bor, Rusák először bravúrral védett, a kipattanót Bor ismét ráfejelte, és másodjára már sikerrel járt (1-3). A mieink a folytatásban emberhátrányba kerültek#!# Hampuk kapott második sárgája után piros lapot a 64. percben lökésért. A 68. percben Kiss Tamás kiugratta Bort, aki 16 méterről a kapu bal oldalába lőtt (2-3). A 84. percben Kiss Tamás passza után Kecskés lőtt 8 méterről a kapuba (3-3).
A 87. percben Földes buktatta Harasztit a tizenhatoson belül. Villant a piros lap, Kiss Tamás pedig értékesítette a tizenegyest (4-3).

A Rákóczi legközelebb szombaton 16 órakor lép pályára#!# a bajnoki szezon utolsó hazai összecsapásán a Cegléd lesz az ellenfél.
Liga Kupa, F csoport 5. forduló
MVM-Paks  – Kaposvári Rákóczi FC 4-3 (0-3)
Paks, 100 néző. V.#!# Molnár A.
MVM-Paks#!# Szemerédi – Rácz (Haraszti, 71.), Bagó, Szekszárdi, Vági A. – Kecskés, Tamási (Bertus, 46.) – Kulcsár D. (Simon M., 59.), Nagy R., Bor – Kiss T.  Vezetőedző#!# Csertői Aurél
Rákóczi FC#!# Rusák – Kovács T. (Lakatos, 46.), Kozics, Hadaró, Hampuk, Fejős (Richter P., 74.), Kereszturi, Király (Kis P., 67.), Földes, Rajczi (Sipőcz, 78.), Kondor. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Gólszerzők#!# Bor (47., 68.), Kecskés (84.), Kiss T. (88., 11-esből), illetve Fejős (6.), Kozics (9.), Király (39.)
Sárga lap#!# Kondor (78.), Kis P. (84.)
Piros lap#!# Hampuk (64.), Földes (87.)