Újabb vereséggel folytatta szereplését a Rákóczi az NB II. 13. fordulójában. Csapatunk ezúttal a Soroksár otthonában kapott ki 2-0-ra.

A Szeged elleni hazai fiaskó után a Soroksár otthonában szerettünk volna javítani a bajnoki szereplésen. A mérkőzés viszont nem indult jól; Rajczi kiállítása után már a 26. percben emberhátrányba kerültünk. Hiába voltak azonban többen a hazaiak, ezt nem tudták gólra váltani az első félidőben, a hajrában ráadásul ők is megfogyatkoztak Lovrencsics Balázs kiállítása után.
A második félidőben sokáig úgy tűnt, hogy egy pontra jók lehetünk, azonban a csereként beállt Pál András előbb a 75. percben megszerezte a vezetést a Soroksárnak, majd – amikor már nagyon kitámadtunk az egyenlítés érdekében – a győzelmet is bebiztosította a 90. percben.
Így továbbra sem sikerült kijönni a hullámvölgyből, az utóbbi öt mérkőzésünkből négyet is elveszítettünk. 
Soroksár SC–Kaposvári Rákóczi FC 2–0 (0–0)
Soroksár, 300 néző. V.#!# Lovas (Kovács II. G., Vígh-Tarsonyi).
Soroksár#!# Holczer – Simita, Pandur, Farkas A., Tóbiás – Nyilas, Lannert (Balaskó, 80.) – Szabó R. ,Lisztes, (Pál A., 61..) Péter (Hodgyai, 75.) – Lovrencsics. Vezetőedző#!# Varga Attila
Rákóczi FC#!# Somodi – Földes, Lakatos, Kovács T. (Hampuk, 80.), Hadaró – Zsdrál, Kozics (Fejős, 52.) – Karacs, Nagy K., Dominic (Király, 77.) – Rajczi. Vezetőedző#!# Márton Gábor
Gólszerző#!# Pál A. (75., 90.)
Sárga lap#!# Karacs (5.), Dominic (46.), Hampuk (89.)
Kiállítva#!# Lovrencsics (43.), illetve Rajczi (28.)