Vasárnap 15 órakor a Bonyhád-Majos csapatát fogadjuk a Rákóczi Stadionban az NB III. Dél-Nyugati csoportjának kilencedik játéknapján.

 

Az előző körben, a Ferencváros második csapata ellen egy, a hajrában esett találat vetett véget a kilenc meccs óta tartó veretlenségi sorozatunknak, így vasárnap szeretnénk újra legalább egy ilyen, de inkább még hosszabb sorozatba kezdeni a Majos ellen.

– Elég rossz érzések kavarogtak bennünk, amikor lefújták a mérkőzést, mert úgy vélem, jól játszottunk, bár nem ez volt a legjobb meccsünk – mondta Pintér Máté, csapatunk középpályása. – A döntetlen lett volna a reális eredmény, de az utolsó percekben gólt kaptunk, ami fájó. Ráadásul a veretlenségi sorozatunk is megszakadt. A Majos ellen azon leszünk, hogy javítsunk és visszataláljunk arra az útra, amin a Fradi II. elleni vereség előtt jártunk. Úgy gondolom, kellően felkészültünk a Majosból, alaposan kielemeztük őket.

Ahogy arról már írtunk, a majosiak keretében jelenleg több olyan labdarúgó is akad, akinek van kaposvári kötődése, akárcsak a vezetőedzőjüknek, Kardos Ernőnek.

– Sok játékost ismerek az ellenfélből, Rituper Rolanddal korábban csapattársak is voltunk, s máig tartjuk a kapcsolatot – mondta Pintér Máté. – Ismertség ide, vagy oda, vasárnap azon lesz mindenki, hogy itthon tartsuk a három pontot.

A Bonyhád-Majos elleni mérkőzés előtt, vasárnap 13.30 órakor tartja következő taggyűlését a Baráti Kör. A helyszín ezúttal is a stadion első emeletén található médiaterem, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. Az összejövetel fő témája a klub száz éves évfordulója.