Az NB III. Nyugati csoportjának harmadik fordulójában, szombaton 17 óra 30 perctől a sereghajtó Csornai SE együttesét fogadjuk a Rákóczi-stadionban.

A két csapat teljesen ellentétes utat járt be eddig. Együttesünk eddig még gólt sem kapott, s veretlen a bajnokságban, míg soron következő ellenfelünk még rúgott gól és pont nélkül áll a tabella utolsó helyén.
Ez mindenképp meglepetés, mivel az előző bajnokságot az ötödik helyen zárta a Bognár Zsolt irányította gárda, melyben több rutinos labdarúgó is szerepel. A csornaiak az első fordulóban az Ajkától négy, míg a másodikban a III. ker. TVE csapatától egy góllal kaptak ki.
– Úgy gondolom és úgy is készültünk, hogy a Csorna egy sebzett oroszlán, hiszen jobb csapat annál, mint amit az eredményei mutatnak – mondta az ellenfélről Artner Tamás, csapatunk vezetőedzője. – A felkészülési időszak alatt erősítettek is, több játékos érkezett hozzájuk az NB II.-ből. A keretük alapján biztos, hogy egyenesbe jönnek majd és a végén ott lesznek az élbolyban. Remélem, hogy a játékosok magukévá tették mindazt, amit kielemeztünk a Csornáról, s ezt a mérkőzésen visszaadják.
A csornaiak az előző szezonban, melyet az ötödik helyen zártak, négy pontot gyűjtöttek ellenünk, hiszen Kaposváron döntetlent értek el, míg hazai pályán nyertek.
Sérülés miatt Rajczi Péter, Fodor Marcell és Ivancsics Gellért nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére a következőn mérkőzésen.