Nem ledolgozhatatlan hátrányból várhatja a Budaörs elleni kupameccs visszavágóját együttesünk. Az idegenben elszenvedett 2–1-es vereséget követően szerdán 20 órakor a Rákóczi-stadionban csap ismét össze a két csapat.

Szerdán már harmadszor találkozik ebben a hónapban együttesünk a Budaörs gárdájával. A bajnoki, illetve a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének odavágója is fővárosi sikerrel végződött, így van oka csapatunknak a visszavágásra. Mivel Tatabányán, a budaörsiek ideiglenes otthonában Rajczi Péter góljával a mérkőzés rendes játékidejének utolsó percében sikerült szépítenie csapatunknak, ezért egy egy-nullás hazai sikerrel már a legjobb nyolc között lennénk. Amennyiben megismétlődne a 2–1-es hazai siker, úgy kétszer tizenöt perces hosszabbítás következne, s ha ez sem vezetne eredményre, akkor tizenegyespárbaj dönthet arról, hogy mely csapat kerül a legjobb nyolc közé.
– Az idegenben szerzett gól miatt is jó eséllyel várhatjuk a visszavágót – mondta Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője. – Ha itthon tudunk nyerni egy-nullára, akkor továbbjuthatunk. Ez mindenféleképpen pozitív, természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez sikerüljön.
Waltner Róbert azt is elárulta, hogy továbbra is azokra a játékosokra számít a kupában, akik a bajnokságban kevesebb szerepet kapnak.
A szerdán 20 órakor kezdődő kupamérkőzést Csonka Bence vezeti majd, míg segítői Ring György és Tóth II Vendel lesznek. Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti majd.