A Haladást fogadja szombaton hazai pályán a Rákóczi. Egyre reménytelenebb helyzetből várjuk aktuális ellenfelünket, ám még mindig van matematikai esély a bennmaradásra. A találkozó 20 órakor kezdődik a stadionban. 

A szombathelyiek ellen jelenleg bravúr lenne a győzelem, mivel a vasiak a harmadik helyen állnak. Csapatunk ennek ellenére nem gondolkodik másban, csak három pontban. Igaz, ahhoz gólokat kellene lőni.
– Én is nyerni szeretnék, nekünk ez úgymond utolsó esély, mivel ha most nem nyerünk, akkor én is azt mondom, hogy semmi esélyünk nem marad a bennmaradásra – nyilatkozta Selymes Tibor, aki szerint a legnagyobb probléma a támadójáték eredménytelensége. Edzőnk azt is elismerte, nem sikerült igazán jó csatárt igazolni. 
– A védekezést rendre megoldjuk, de sajnos, elöl nem tudunk érvényesülni, amíg nem rúgunk gólokat, nem tudunk nyerni, és ezért kerültünk ilyen helyzetbe, amelybe most vagyunk, mivel nem rúgjuk be a helyzeteket – mondta Selymes.

Halmosi Péter személyében olyan Haladás-játékos is pályára lép a Rákóczi ellen, aki Selymes Tibornak, a kaposvári trénernek még csapattársa volt. A szombathelyiek ragyogó idényt futnak, és nem titkolt céljuk a dobogó, aminek eléréséhez kellenek az idegenbeli pontok is. 
A Rákóczinál Mbemba egymérkőzéses eltiltását tölti majd, a többiek hadra foghatóak.