Szombaton délután fél háromkor a Szigetszentmiklós otthonában folytatja bajnoki szereplését együttesünk. A fiúk a három vereség után idegenben szeretnének javítani.

Az Ajka elleni siker után a Siófok, a Békéscsaba és a Szolnok is nyerni tudott a Rákóczi ellen, így most már ráférne a pontszerzés együttesünkre. Soros ellenfelünk, a Szigetszentmiklós évek óta szerepel a másodosztályban, és a most zajló idényben négy győzelemmel, négy döntetlennel és két vereséggel, 16 pontot gyűjtve a hatodik helyen áll a tabellán. A mieink 12 megszerzett pontjukkal a 10. helyet foglalják el.

A Rákóczi idegenben eddig két döntetlent ért el, a többi meccsét elvesztette, az SZTK hazai pályán öt mérkőzést játszott eddig, és két győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlege. Az egyetlen kudarcuk még az első fordulóban született, azóta nem kaptak ki a Sport utcában.
A szigetszentmiklósiak keretében korábbi Rákóczi-labdarúgókat is találunk a kapus Horváth László, a középpályás Kollega Krisztián és a csatár Szepessy Róbert személyében.
Kezdés szombaton fél háromkor, hajrá, Rákóczi!