Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának 26. fordulójában a Bicskei TC otthonában lép pályára. A vasárnap 14 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

A Bicskei TC elleni bajnoki mérkőzésnek a nemrég felújított Bicskei TC Sporttelepe ad majd otthont, melynek címe: 2060 Bicske, Kerecsendi Kiss Márton utca 2.

 

Megközelítés

Vonattal Bicske-alsó vasútállomásra érkezve kell leszállni, majd kb. 600 méter gyalogosan. Gépjárművel az M1-es autópálya 39. km-nél, Budapest felől az 1-es főútról a 29. km-nél kell lekanyarodni, egyéb irányokból pedig a felcsúti körforgalomnál „Bicske dél” kihajtón haladva lehet megérkezni a sporttelephez.

Parkolás

Szurkolóink a vendégszektor mellett, az Akácfa utcában tudnak parkolni a mérkőzés ideje alatt.

 

Jegyárak:

Felnőtt: 1.000 Ft

Diák, nyugdíjas: 600 Ft

14 éven aluliak számára ingyenes

A jegypénztár és a stadion a mérkőzés előtt másfél órával, jelen esetben 12.30 órakor nyit ki. Szurkolóink a helyszínen tudják megvásárolni a belépőket. Kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A kedvezményes jegyek igénybevételéhez érvényes igazolványok szükségesek.

 

 

Büfé

A mérkőzés ideje alatt büfé üzemel majd a vendégszektorban.

 

Közvetítés

A mérkőzésről nem lesz élő közvetítés, de percről-percre tudósítást adunk a Twitter csatornánkon, illetve a honlapunkon.