Együttesünk az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 20. fordulójában az FC Nagykanizsa otthonában lép pályára. A vasárnap 14 órakor kezdődő bajnoki előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

Az FC Nagykanizsa elleni bajnoki mérkőzésnek a nagykanizsai Olajbányász Stadion ad majd otthont, melynek címe: 8800 Nagykanizsa, Zárda u. 16. Parkolási lehetőség a stadion közös parkolójában nyílik majd szurkolóink részére.

Jegyár
Felnőtt: 800 Ft
Nők: 600 Ft
Nyugdíjas, diák: 600 Ft

Jegyvásárlásra csak a helyszínen lesz lehetőség, kizárólag készpénzzel. A vendégpénztár és a stadion a mérkőzés előtt egy órával, azaz 13 órakor nyit majd ki. A beléptetést végző személyzet a kedvezményes jegyek vásárlásakor kérhet fényképes igazolványt.

Büfé
A stadionban üzemel büfé a mérkőzés ideje alatt.

Parkolás
Szurkolóink a stadion mellett tudnak majd parkolni a mérkőzés ideje alatt. Ebben a rendezők is segítséget nyújtanak majd.

Megközelítési útvonal vendég szurkolóknak
A 61-es út irányából a Nagykanizsa Kaposvári út-Teleki út – Kórház utca- Kisfaludy utca- Ady Endre utca irányába majd az onnan nyíló Nagyváthy utcába befordulva egyenesen haladva érhető el a sportpálya vendégszektor bejárata.

 

Közvetítés
A mérkőzést a Kanizsa Médiaház közvetíti majd a YouTube csatornáján. A közvetítés linkjét a Facebook oldalon tesszük majd közzé.