Balázs Zsolt révén újabb támadóval erősítette meg keretét az OTP Bank Ligában szereplő együttesünk. A 31 esztendős labdarúgó legutóbb a ZTE csapatánál szerepelt.

A szabadon igazolható Balázs Zsolt is csatlakozott együttesünk keretéhez, így a szakmai stábnak még nagyobb választási lehetősége nyílik a támadók terén. A jelenleg 31 esztendős labdarúgó végigjárta a ZTE korosztályos csapatait. A felnőttek közt először 2005-ben lépett pályára. Élete harmadik NB I-es mérkőzésen már duplázni tudott a Tatabánya ellen. A több játéklehetőség miatt a ZTE első csapata mellett a harmadosztályban induló második csapatában is szerepelt. Sőt, a 2007/2008-as szezonban 21 gólt szerzett az NB III-ban.
A támadó 2012-ban igazolt Kecskemétre, ahol 53 bajnokin kilenc alkalommal volt eredményes, majd 2015-től Pakson folytatta pályafutását. A következő fél évben, illetve a 2015/2016-os szezonban alapembere volt a paksi együttesnek, azonban 2016 nyarán klubja a tartalékokhoz irányította, majd bejelentette, hogy nem tart igényt a játékára, így kölcsönbe került a Budapest Honvédhoz. Az abban az évben bajnokságot nyerő Honvédban tíz mérkőzésen lépett pályára.
Balázs Zsolt ezt követően visszatért az akkor másodosztályban szereplő nevelőegyesületéhez. A 2017/2018-as bajnokság őszi felében 16 bajnokin két gólt szerzett, majd ismét kölcsönbe került a szintén NB II-es BFC Siófokhoz. A balatoniaknál tizenkét bajnokin lépett pályára. Idén januárban a szlovén másodosztályú NK Nafta Lendava csapatánál szerepelt, ugyancsak kölcsönben, majd szeptemberben felbontotta szerződését a ZTE, így szabadin igazolhatóvá vállt. Balázs Zsolt eddig 220 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 40 gólt szerzett. Ezeket a számokat Kaposváron tovább növelheti, hiszen két éves szerződést írt alá.

– Az elmúlt két évem nem úgy sikerült, ahogy szereztem volna – mondta Balázs Zsolt. – Szeretném újra azt a teljesítményt nyújtani, amit korábban, ez pedig úgy gondolom, hogy Waltner Róbert keze alatt sikerülni fog. Régóta ismerem, még csapattársak is voltunk Zalaegerszegen, biztos vagyok bennne, hogy segíteni fog mindenben.

A támadó a BFC Siófok ellen 2–0-ra megnyert edzőmérkőzésen már pályára lépett csapatunk mezében. Sőt, egy gólpasszt is adott.
– A beilleszkedés könnyen ment, mindenki nagyon kedves, sőt több játékost korábbról is ismerek – tette hozzá Balázs Zsolt. – Örültem, hogy kilencven percet tudtam játszani a Siófok ellen, ahol megpróbáltam a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.