Bejutott a Magyar Kupa legjobb 32 együttese közé a Kaposvári Rákóczi. Csapatunk az NB II egyik legerősebb együttesével, a Gyirmóttal találkozott, és 2-1-re győztünk. Góljainkon Oláh és Vrucina osztozott.

A viharos szél miatt nem alakulhatott ki folyamatos játék a találkozó elején. A kaposváriak letámadtak, és a 18. percben a  vezetést is megszerezték. Oláh Lóránt vitte el a labdát a bal oldalon két hazai véd között, majd 17 méterről, a jobb alsó sarokba lőtt. 0-1. 
A folytatásban valamivel többet birtokolta a labdát a házigazda, és a 29. percben az első gólhelyzet is kialakult a somogyi kapu előtt#!# előbb Erős szabadrúgása után mentettek a a védők szögletre, majd Erős élesen lecsapódó sarokrúgása után ütötte ki Hajdúch kapus a labdát a mezőnybe. A 42. percben Jánvári lépett ki a bal oldalon, majd 8 méterről lőtt, de Holczer hatalmas bravúrral, lábbal hárított.
A 47. percben Oláh lépett ki a jobb oldalon, majd 8 méterről, jobbról lőtt, Holczer megint a helyán volt. Egy percre rá Horváth jobb oldali beadása után Magasföldi középről, 25 méterről fölé lőtt.
Az 54. percben növelte előnyét Prukner László együttese. Oláh ugratta ki a jobb oldalon Pavlovicot, aki egyből középre adott, az érkező Vrucina pedig 10 méterről a kifutó kapus fölött a hálóba továbbított. 0-2. 
A 78. percben szépített a Gyirmót. Kapu előtti kavarodás után Oross szerezte meg a labdát, és 11 méterről, középről lőtt, a labda egy védő lábán felpattanva a bal sarokban kötött ki. 1-2. 
A hajrában a hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de csak a helyzetek kihagyásában jeleskedtek. A 79. percben Laki mindenkit kicselezett, majd az alapvonalról középre adott, de Tóth centikkel lemaradt a labdáról. Négy perccel később Cseri jobb oldali szöglete után Oross fejelt kapura, Hajdúch a léc alól mentett. Néhány másodperc múlva Cseri jobb oldali szöglete után Csizmadia elé pattant alabda, aki egyből lőtt, de Pavlovic a gólvonalról szögletre mentett.
Gyirmót FC Győr – Kaposvári Rákóczi FC 1-2 (0-1)
Gyirmót, 300 néző. V.#!# Becséri
Gyirmót#!# Holczer Á.- Regedei Cs. (Hajba, 61.), Csizmadia Cs., Balog Z., Lázár P., Horváth R., Molnár B., Cseri T., Erős G. (Laki B., 54.), Magasföldi J. (Tóth N. 74.), Oross M. Vezetőedző#!# Csank János.
Rákóczi FC#!# Hajdúch – Pavlovic, Hegedűs, Bank, Jánvári – Bőle, Safaric (Fenyvesi, 88.), Pedro, Balázs B. – Oláh (Khaly, 93.), Vrucina (Mustapha, 62.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Oross (78.), illetve Oláh (18.), Vrucina (54.)
Sárga lap#!# Balog Z. (34.), illetve Pavlovic (28.), Pedro (93.)

Csank János#!# – Az irreális szélviszonyokhoz csak a második félidőben tudtunk alkalmazkodni, ekkor már játékunk is elfogadhatóbb volt.
Prukner László#!# – Tipikus kupameccset játszottunk, a kidolgozott helyzeteinket nem sikerült kihasználni, és ez a végén majdnem megbosszulta magát. Kitűzött célunkat elértük.