Hét új játékossal jutottunk eddig megállapodásra, akik a jövőben a Rákóczit erősítik majd. A szakvezetés elsősorban fiatalokban gondolkodik, akikre hosszú távon is lehet majd számítani.

Kollega Krisztián leigazolásáról már korábban beszámoltunk. A harminc esztendős, saját nevelésű játékosunk tízéves kitérőt követően Ajkáról tért vissza hozzánk. A szintén ajkai Horváth Attila viszont mégsem jön Kaposvárra. Ugyancsak a Rákócziban nevelkedett a 17 éves Vajda Roland, aki az elmúlt három évben a Budapest Honvédban játszott. Az ezüstérmet szerző U19-es csapat mellett az NB III-ban is bemutatkozott.
Hujber Tamás (21) támadó és Pintér András (22) védekező középpályás az MTK együtteséből érkeztek kölcsönbe hozzánk egy évre.  Hujber az előző szezonban öt NB I-es és 31 NB III-as mérkőzésen lépett pályára, utóbbiakon 11 gólt szerzett. Pintérnek két NB I-es meccse van még a 2013/14-es szezonból. Az elmúlt évadban az NB III-as csapatban 29 meccsen szerepelt és egy gólt szerzett.
Havas Attila (20) és Zsivóczky Péter (20) a Ferencváros utánpótlásából jött a Rákócziba. Havas a védelem tengelyében érzi jól magát, az elmúlt félévet Monoron töltötte, ahol az NB III-as gárda stabil embere volt. Zsivóczky – aki már gól is szerzett a Kozármisleny ellen – támadó középpályás poszton szerepel. Az  NB III Nyugati csoportját megnyerő Ferencváros II. együttesében játszott a tavaszi szezonban.
A védelem bal oldalán vár bevetésre Müllerlei Szabolcs (27). Ő az elmúlt tavaszon a másodosztályba feljutott szegedi NB III-as együttesnek volt tagja, ahová a szintén harmadosztályú Erzsébeti  SMTK-ból igazolt. 
Valamennyiüknek sok sikert kívánunk a Rákócziban!
A következő felkészülési mérkőzést holnap 11 órakor játsszuk Kaposváron, a Sportcsarnok mögötti edzőpályán az NB II-es Kozármisleny ellen. Július 27-én szerdán 18 órakor pedig a szlovén harmadosztályú NK Hotiza együttesével mérkőzünk Muraréven.