Vasárnap 17 órakor a Mohácsi TE 1888 vendégeként lépünk pályára az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 28. fordulójában.

Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre ezúttal sem, hiszen a Mohács bár jelenleg nem kieső helyen tartózkodik, de csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a vele azonos pontszámban álló PEAC, Szekszárd duót, így a baranyai együttesnek minden egyes pontra szüksége van ahhoz, hogy megőrizze harmadosztályú tagságát. Ez a helyzet ismerős csapatunk számára, hiszen az előző körben legyőzött ellenfelünk, a sereghajtó Dunaújváros ugyanezekkel a gondokkal bajlódik.
– Nehéz mérkőzésre számítok a Mohács ellen, hiszen a Dunaújvároshoz hasonlóan, ők is a kiesés ellen küzdenek, ami plusz erőt adhat nekik – mondta Mikler Dániel, csapatunk kapusa. – Alkalmazkodnunk kell majd a körülményekhez és jó hozzáállással, jó felfogással kell pályára lépnünk. Szeretnénk egy jó és eredményes játékkal megszerezni a három pontot.
Az előző mérkőzésen sikerült az ellenfél fölé kerekednünk, s bezsebelnünk a győzelmet, ráadásul kapott gól nélkül tettük mindezt.
– Azt gondolom, hogy a Dunaújváros elleni mérkőzést nagyban befolyásolta a korai kiállítás – véli Mikler Dániel, aki hosszú időt követően kapott újra lehetőséget a kezdőcsapatban. – Nyilván jó érzés volt egy győztes mérkőzéssel és kapott gól nélkül visszatérni a csapatba. Természetesen volt bennem némi izgalom, de nagyon vártam a mérkőzést és próbáltam ki élvezni annak minden pillanatát – tette hozzá a kapus.