Ezzel a tervvel fogadja szombaton a fővárosiakat a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A zöld-fehéreknél nincs új sérült, sem eltiltott. Legutóbb pedig győztek a Vasas ellen, így joggal reménykednek az újabb sikerben.

Néhány éve még kettesre vették volna a Rákóczi-MTK-t a totóban, legalábbis ha a papírformára szavaznak. A kék-fehéreknek azonban ezúttal a középmezőnyhöz tartoznak, és csupán három ponttal állnak a Kaposvár előtt. Az MTK mindenképpen pontokért utazik Kaposvárra, abban bíznak, hogy az őszihez hasonló eredmény születik. Az MTK csapatából biztosan hiányzik a régóta sérült Kanta József, valamint Balogh Béla, és Lázok János is sérüléssel bajlódik. A kaposváriaknál sem eltiltott, sem újabb sérült nincsen, igaz, Kovácsevics, Bank és Szepessy még nem bevethető.
A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik, a Kapos Televízióban vasárnap este fél nyolctól láthatják a mérkőzés felvételét.

* * *

Az nb1.hu megkérdezte a két szakvezetőt a mérkőzés esélyeiről#!#

Prukner László (Kaposvár)#!# – Az elkövetkezendő négy-öt fordulóban előttünk levő csapatokkal játszunk – az MTK-val, a Debrecennel, a Videotonnal, az Újpesttel és az ETO-val. Úgy gondolom, hogy eldől, érdemesek vagyunk-e a középmezőnyre. Ennek első lépcsőfoka az MTK elleni mérkőzés. Bízom a saját csapatomban, hogy taktikában, pillanatnyi állapotban jobbak leszünk és meg tudjuk nyerni a mérkőzést.
Garami József (MTK)#!# – A Kaposvárt egy nagyszerű támadójáték jellemzi. Különösen hazai pályán veszélyesek, tisztában vagyunk vele, hogy ránk is nagyon nehéz mérkőzés vár. Természetesen azért utazunk a Rákóczi otthonába, hogy sikeresek legyünk és három ponttal tudjunk távozni.