Az NB III. Nyugati csoportjának 36. fordulójában a Puskás Akadémia FC II. érkezik a Rákóczi Stadionba. A vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapáson lehetőség nyílik a visszavágásra az őszi súlyos vereségért.

 

Nem őriz szép emlékeket az őszi összecsapásról együttesünk, hiszen Felcsúton egy négygólos vereségbe szaladtak bele játékosaink a bajnokság 17. fordulójában, ez pedig ad okot a visszavágásra. A Puskás Akadémia FC II. azonban a bajnokság egyik legjobb formában lévő együttese, amely nyolc meccse őrzi veretlenségét.

– Emiatt nem készülünk máshogy, mint bármelyik bajnokira – mondta Zvara Dávid, csapatunk középpályása. – A helyzetünkben az hatványozottan igaz, hogy mérkőzésről-mérkőzésre készülünk. Ahhoz a célhoz, amit kitűztünk magunk elé szeretnénk a hátralévő három meccsből a legtöbb pontot megszerezni. Ami biztos, nagyon ránk férne már egy hazai siker. Ha tudnánk, hogy ez miért nem jött össze hónapok óta, akkor ezúttal mindennek az ellenkezőjét csinálnánk. A mutatott játék alapján sokkal több pontot érdemeltünk volna, hiszen a csapat mindig a végsőkig küzdött. A mérkőzések nagy részét csak kívülről tudtam megtekinteni, volt olyan, amelyiken nem volt szerencsénk, volt, amelyiken egyéni hibák vezettek ahhoz, hogy nem tudtuk a magunk javára fordítani a mérkőzést. Sokszor ez csak nüanszokon múlt, reméljük, hogy most valami átfordul, és a mi javunkra billen a mérkőzés. A hátralévő két hazai bajnokin szeretnénk kárpótolni a kilátogató szurkolókat.

Az előző fordulóban, Bicskén már egy félidőnyi játéklehetőséget kapott Zvara Dávid, aki tavaly októberben szenvedett térdsérülést. A hosszú kihagyás még érződött a középpályáson, akire még bőven várnak feladatok Kaposváron.

– Nagyon vártam már ezt a pillanatot, amiért fél évig megállás nélkül dolgoztam. Ebben a munkában rengeteget segített Somlyai Nóra és Balázs Péter, de nemcsak nekik, hanem stáb többi tagjának is sokat köszönhetek abban, hogy visszatérhettem a pályára. Még lemaradással küzdök, de Kaposváron minden adott ahhoz, újra formába lendüljek.